Documentatie en software

Technische specificaties

De juiste documentatie en software

Documentatie en software dragen bij aan een veiligere en efficiënte bediening van uw machines. Elke machine wordt geleverd met een handleiding, wisselstukkenlijst of andere gerelateerde documenten. Voor een duplicaat van deze documenten vragen we een vergoeding.

Goed gedocumenteerd

In de handleiding van uw machines vindt u informatie over de karakteristieken, de bediening en het onderhoud van uw machines. Denk aan het monteren van een torenkraan of het aanpassen van de instellingen van een betonpomp.

Zo kan u de machine op de juiste manier gebruiken en onderhouden, waardoor de kans op ongelukken en storingen verkleind.

Slimme software

Voor bepaalde machines vindt u bij ons ook de nodige software om de machine
te besturen of te monitoren. Bijvoorbeeld om de prestaties van de machine te optimaliseren, fouten te diagnosticeren of de productiviteit te verbeteren.
En u verhoogt ook de veiligheid en betrouwbaarheid van uw machine.

document verloren?

Is er een handleiding verloren gegaan? Hebt u een nieuwe wisselstukkenlijst nodig? Of hebt u nood aan een ander document voor uw machine? Voor een duplicaat van deze documenten vragen we een vergoeding.

Ons eigen studiebureel

Op zoek naar algemene technische informatie. Omdat u zeker wil zijn dat uw machine geschikt is voor een specifiek project. Of omdat u onveilige situaties wil vermijden. Stel uw vraag en wij bekijken hoe we u verder kunnen helpen.

Wil u een technische fiche voor de montage van uw eigen kranen? Alle informatie over de standaard samenstellingen van uw kraan vindt u terug in de handleiding. Raadpleeg daarom eerst de handleiding van de kraan. Bent u klaar voor de effectieve montage? Dan stellen we voor u gratis een technische fiche op. In het geval van een huurkaan, krijgt u de nodige informatie samen met het huurcontract.

Hoeveel kost een technische fiche?

Een eerste studie is gratis,
een tweede studie kost €50 en vanaf de derde studie betaalt u €100.