Bouwkranen

Bouwkranen

Van Der Spek behoort tot de grootste verdelers van Liebherr torenkranen in de wereld. We verhuren zo goed als elk type torenkraan of snelmontagekraan van het merk.

BOUWKRAAN HUREN?

Vul ons formulier zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u een gedetailleerde offerte. Of stuur een mailtje naar rental@vanderspek.be

Kwaliteitsmateriaal

Elke bouwkraan die u bij Van Der Spek huurt is een originele Liebherr met uitsluitend originele onderdelen en een gekende gebruiks- en onderhoudsgeschiedenis.
De kraan die u huurt, behoort bovendien sowieso tot onze eigen huurvloot. Zo zijn wij én u zeker van de kwaliteit die we aanbieden.

Bovendraaiers en onderdraaiers

U kan zowel bovendraaiers als onderdraaiers huren bij ons. Welke kraan u ook kiest, het is sowieso een Liebherr. Bij de onderdraaiers bestaat het assortiment uit stationaire en railrijdende opstellingen in de klasse 20 TM tot 125 TM. Bij de bovendraaiers hebben we de traditionele loopkatkranen en flat-top kranen in de klasse 30 TM tot 1000 TM.

Toebehoren

Van Der Spek heeft een breed assortiment kraandelen en accessoires die u ook los kan huren. Ook liften voor kraanbestuurders of camerasystemen kan u bij ons huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Inclusief transport, montage en demontage

Van Der Spek levert bij verhuur van torenkranen een totaalpakket af, waaronder vervoer, montage en demontage van de gehuurde bouwkraan. Inclusief keuring vóór ingebruikname. U kan ook op ons rekenen voor snelle interventies indien nodig.

innovatieve hijskabel

De torenkranen 240 EC-B 10 Fibre, 278 EC-B 12 Fibre en 370 EC-B 12 Fibre hebben allemaal de kunststof hijskabel die Liebherr in 2019 heeft ontwikkeld. De kunststof hijskabel vervangt de traditionele stalen hijskabel op een torenkraan. De Fibre-kabel is vijfmaal lichter dan een stalen hijskabel, dat levert aanzienlijke voordelen voor montage en gebruik op. Zo kan de nuttige capaciteit op het giekuiteinde van de kraan tot 20% worden verhoogd. Bovendien is de levensduur van de hijskabel vier keer langer en heeft deze kabel geen onderhoud nodig.

Uw project naar
nieuwe hoogtes tillen?

Hebt u een vraag over de juiste bouwkraan voor uw volgende project?
Wij staan klaar om samen met u de beste oplossing te vinden.