Over Van Der Spek

Over Van Der Spek

Van Der Spek is een gevestigde waarde in de verkoop en verhuur van machines voor verschillende toepassingen. Denk aan hoogbouw, burgerlijke bouw, wegenwerken, recyclage, industriële- en haven overslag.

Gestart als kleine distributeur van torenkranen in 1961 in hartje Brussel, zijn we ondertussen een toonaangevende en vooruitstrevende verdeler van machines die actief is in heel België en daarbuiten.

Meer dan 60 jaar passie voor straffe machines

De NV Van Der Spek werd opgericht op 27 april 1961. Op dat moment startte ons bedrijf met de distributie van torenkranen op de Belgische markt. Het kleine kantoor in hartje Brussel werd snel vervangen door een geschikte locatie in Overijse waar we ook een atelier en stockageruimte ter beschikking hadden.

In 1976 vonden we in de Industriezone van Ternat, vlakbij de E40 en op slechts enkele minuten van de verkeerswisselaar van Groot-Bijgaarden, een nieuwe stek. Vanaf mei 1977 konden we er terecht in de kantoren, het magazijn en de werkhuizen. Het machinegamma werd uitgebreid met mobiele kranen, snelmontagekranen, betonmixers en betoncentrales.

In 1990 verhuisden wij naar ons huidig adres waar wij beschikken over terreinen van ongeveer 5 ha en over moderne technische installaties en een uitgebreide stockeerruimte. Vandaag vindt u bij ons een brede waaier aan machines voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze onnavolgbare service maakt van ons de ideale partner voor bedrijven die willen vertrouwen op hun machines.

Zo doen we dat

We willen een betrouwbare, dynamische en innovatieve partner zijn. Daarom kiezen we voor medewerkers met de juiste expertise en machines van de meest kwalitatieve merken om uw project te helpen realiseren. Bij alles wat we doen, steunen we bovendien op de volgende waarden.

SAMEN GROEIEN

Bij Van Der Spek vinden we vertrouwen en respect enorm belangrijk. We zijn één team dat samen voor hetzelfde doel gaat: topmachines afleveren die van elk project een succes maken.

Dat doen we graag samen met u. Door aandachtig naar u te luisteren en door u de juiste oplossingen aan te reiken. Want samen springen we verder.

RECHT DOOR ZEE

We zijn professioneel, maar we doen dat zonder blabla. We concentreren ons liever op het werk uitvoeren op een efficiënte en slimme manier.

We gaan recht op ons doel af en nemen weloverwogen beslissingen. Met slechts één doel voor ogen: ervoor zorgen dat u het beste haalt uit uw machines.

AMBITIEUZE DOENERS

De beste Belgische leverancier zijn en blijven, dat is wat we willen. Dat is voelbaar in alles wat we ondernemen. In elk project gaan we voluit voor het beste resultaat. We kiezen voor sterke merken en we staan technisch op scherp.

Hoe groot of complex de uitdaging ook is, we zijn pas content als we het beste halen uit een machine.

In alle veiligheid

Veiligheid is de ruggengraat van alles wat we doen. Omdat we u een veilige werkomgeving willen garanderen, kiezen we voor betrouwbare machines die aan de strengste veiligheidseisen voldoen, investeren we voortdurend in onderhoud en inspectie en zorgen we ervoor dat al onze medewerkers goed opgeleid zijn.

We streven ernaar om een positieve impact te hebben door ook onze klanten te ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Een duurzame fundering

We nemen actieve stappen om een positieve impact te hebben op het milieu. Door waar we kunnen duurzaamheid te integreren in al onze bedrijfsactiviteiten en door elektrische machines aan te bieden als milieuvriendelijk alternatief. Zo helpen we u om de milieu-impact van uw projecten te verminderen.

Op die manier willen we bijdragen aan een groenere toekomst en een positieve verandering teweegbrengen in de industrie.

Van der spek in cijfers

119

Medewerkers

XL

aanbod van verschillende soorten machines

650

verhuurmachines in onze vloot

10+

tweedehands machines krijgen elk jaar een nieuw leven

1.000+

klanten vertrouwen in onze expertise

Samenwerken

Nood aan onze expertise bij de keuze van een machine voor uw volgende project?
Of wil u meer informatie over onze aanpak?