Verkoop

Hoe kunnen we u helpen?

Van betoncentrales en bouwkranen tot transportbanden en walsen. 

Professionele machines die het nodige onderhoud en nazicht kregen zodat u er meteen mee aan de slag kan.

Originele wisselstukken voor een scherpe prijs.

Handleidingen, wisselstukkenlijsten, schakelschema’s, …

Machines voor elk bouwproject

U kan erop vertrouwen: bij Van Der Spek vindt u de juiste machine voor elke klus. We denken met u mee en zetten u op weg om er alles uit te halen wat erin zit. Welk merk of type u ook kiest, u haalt sowieso kwaliteit in huis.

De juiste machine voor uw werf

Slim investeren in een machine voor uw bedrijf? Vertrouw op onze ervaring en maak de juiste keuze.
Nieuw of tweedehands? Veelzijdig of gespecialiseerd? Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte machine. Voor vandaag én in de toekomst.

Omdat wij onze merken zoals Liebherr, Rubble Master, Genesis, Lindner, … van binnen en van buiten kennen, kunnen we u als geen ander naar de ideale machine gidsen. Daarna kan u rekenen op onze vakkundige servicemonteurs. Zo kan u elke dag zonder machineproblemen aan het werk.

Veiligheid voorop

Op het gebied van veiligheid zijn alleen de strengste normen goed genoeg. We zijn gecertificeerd volgens ISO en VCA, waardoor u erop kunt vertrouwen dat onze machines voldoen aan de strengste veiligheidsrichtlijnen. We zorgen ervoor dat al onze machines grondig worden geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn voor gebruik op uw werf. Daarnaast zorgen we voor een robuust veiligheidsplan en voeren we grondige risicoanalyses uit. Zo kunt u met vertrouwen aan de slag.

Interesse in een machine
voor uw bedrijf?

Gebeten door de bouw en zin om te werken in een tof bedrijf met zalige collega’s? Tonnen ervaring of pas afgestudeerd: wie van aanpakken weet, is hier altijd welkom.