Diensten

Service als extra troef

Is er een technisch probleem? Of heeft uw machine een onderhoudsbeurt nodig? Ons team van vakkundige servicetechnici helpt u graag verder. Stuk voor stuk zijn het specialisten in hun vak. Ze kennen onze machines van binnen en van buiten en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën. Onze prioriteit is uw machine laten draaien.

Heb je dringend hulp nodig?

Via ons keuzemenu kom je bij de juiste service afdeling terecht +32(0)2 582 29 79

Service in ons atelier

Van Der Spek heeft een goed uitgeruste werkplaats in Ternat waar we efficiënt aan uw machine kunnen werken. Ons team heeft hier alle nodige materiaal en wisselstukken binnen handbereik. Veel originele onderdelen hebben we altijd in voorraad zodat we snel kunnen schakelen.

Service op locatie

Onze uitgebreide technische buitendienst kan elke uitdaging aan.
Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens voor assistentie bij u op de werf. Of het nu om een gehuurde torenkraan gaat of een aangekochte asfaltafwerkmachine, we proberen het zo snel mogelijk te verhelpen.

Montage

Voor het monteren en demonteren van torenkranen beschikken wij over zes professionele montageploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde kraan. Bent u zelf in het bezit van een Liebherr torenkraan, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.

Periodiek onderhoud

Om technische problemen te voorkomen voeren wij op regelmatige tijdstippen een periodiek onderhoud uit op onze verhuurmachines en de torenkranen van onze klanten. Dit is noodzakelijk om een goede en veilige werking van de machines te garanderen. Hebt u een eigen machine in uw bezit? Dan raden we aan om regelmatig een preventief onderhoud te laten uitvoeren. Een geplande machinestilstand is beter dan een ongeplande interventie.

Revisie

Hebt u een gebruikte machine die een nieuw leven verdient? Onze revisiedienst zorgt ervoor dat uw machine zo goed als nieuw ons atelier verlaat. We demonteren de machine volledig om ieder onderdeel te controleren en te testen, nadien wordt ze gestraald en opnieuw voorzien van een basislaag en eindlak.

STUDIEBUREAU ​

Wil u technische informatie of advies over een machine? Ons studiebureau denkt graag mee over de mogelijkheden en toepassingen van verschillende machines. Voor kranen voeren we de nodige berekeningen uit om te zorgen voor een veilige en betrouwbare kraanconfiguratie. Zo dragen we bij aan het succes van de opbouw van de kraan en de veiligheid van de werknemers die ermee aan de slag gaan.

Veiligheid voorop

Op het gebied van veiligheid zijn alleen de strengste normen goed genoeg. We zijn gecertificeerd volgens ISO en VCA, waardoor u erop kunt vertrouwen dat onze machines voldoen aan de strengste veiligheidsrichtlijnen. We zorgen ervoor dat al onze machines grondig worden geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn voor gebruik op uw werf. Daarnaast zorgen we voor een robuust veiligheidsplan en voeren we grondige risicoanalyses uit. Zo kunt u met vertrouwen aan de slag.