Home Producten Wisselstukken Service Verhuur Contact Vacatures Over ons
Powered By People
Meer dan 50 jaar kwaliteit en dienstverlening
Home > Informatie met betrekking COVID-19/Coronavirus

Informatie met betrekking COVID-19/Coronavirus

Volgende   Vorige


1


Beste klanten en relaties van Van der Spek N.V.

Naar aanleiding van de toenemende dreiging voor verspreiding en besmetting met het COVID-19 heeft Van der Spek N.V. besloten maximale preventieve maatregelen te nemen om de risico’s voor éénieder tot een maximum te beperken.

Vanaf vandaag en dit tot nader order, zullen onze medewerkers maximaal van thuis uit werken, terwijl een minimum aan personeel en management aanwezig zullen blijven op kantoor.

Alle vergaderingen en/of klantbezoeken zullen tot een absoluut minimum beperkt worden, maar onze medewerkers blijven bereikbaar via telefoon en/of e-mail. Ook onze service blijft momenteel nog actief en blijft bereikbaar op de gebruikelijke nummers.

Door ons op deze manier te reorganiseren, beschermen we de gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers met behoud en garantie van onze service aan onze klanten.

Onderdelen Magazijn
Onderdelen kunnen gewoon per telefoon of e-mail besteld worden. Al onze medewerkers zijn beschikbaar. Mocht u toch onderdelen willen afhalen geef dit dan bij uw bestelling aan, dan kan onze medewerker de procedure met u hiervoor afstemmen. Onze voorkeur gaat echter uit naar het versturen van de onderdelen.

Technici buitendienst
Onze buitendienst is voor storingen en onderhoud beschikbaar.  U kunt op de gebruikelijke manier een afspraak maken. Onze technici hebben uiteraard de instructie om alle sociale contacten uit de weg te gaan en zullen dus geen handen schudden of bij u in de kantine komen eten en dergelijke. Wij vragen u hier aan mee te werken, zodat we onze service aan u ook in deze lastige tijd overeind kunnen houden.

Montageploeg Torenkranen
Onze montageploegen zullen enkel beschikbaar zijn in noodgevallen en bij gevaarlijke situaties.

Werkplaatsen
Onze werkplaatsen zijn actief en er wordt gesleuteld. Wij vragen u om onze werkplaatsen niet te bezoeken en vragen hiervoor nu reeds uw begrip. Machines die onderhoud of reparatie behoeven, kunnen na overleg gebracht worden. Graag stemmen we telefonisch met u af hoe dit kan plaatsvinden.

Kantoren
Onze kantoren en medewerkers zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar tijdens de gebruikelijke kantooruren. Wij vragen u onze kantoren niet te bezoeken en te proberen alles via telefoon of e-mail te doen.

Het spreekt voor zich dat wij alle maatregelen die door de Belgische overheid getroffen worden nauwlettend opvolgen. In de mate van het mogelijke zullen wij het niet nalaten om U te informeren van eventuele wijzigingen die van invloed kunnen zijn op onze wederzijdse bedrijfsactiviteiten.

Zoals U hopen ook wij op een snelle normalisatie van de situatie en rekenen op uw begrip voor de door ons genomen voorzorgsmaatregelen.
17-03-2020

Van der Spek Ternat N.V. - Industrielaan 10 - B - 1740 Ternat - T +32(0)2 582 29 79 - F +32(0)2 582 48 28 sales@vanderspek-bel.com

Van der Spek Vianen B.V. behoort tot dezelfde groep als Van der Spek N.V. Ternat
© 2015 Van der Spek Ternat N.V.
Ontwerp en CMS: Initium, Nederland

Disclaimer

NL - EN - FR