Home Producten Recycle/Road Wisselstukken Service Verhuur Contact Vacatures Over ons Home
Powered By People
Meer dan 50 jaar kwaliteit en dienstverlening
Home > Levering Asfalt Thermo Container

Levering Asfalt Thermo Container

Volgende   Vorige

Levering Asfalt Thermo Container
1


In de loop van de maand mei, heeft Van Der Spek NV aan de gemeente Courcelles een nieuwe ATC 75S, Asfalt Thermo Container, geleverd.

De ATC's zijn een belangrijke aanvulling op ons bestaand productgamma Atlas Copco asfaltmachines (afwerkmachines, walsen en frezen).
Thermo containers houden de asfalt warm (d.m.v. temperatuur- en tijdgestuurde gasbranders) voor herstellingen op kleinere en/of moeilijk bereikbare plaatsen.
Doordat er met warme asfalt kan gewerkt worden, zijn de klanten in staat veel efficiënter te werken en kwalitatief product af te leveren.

De Gemeente Courcelles kan een volume van 5,4m³ of ongeveer 9 ton verwerken per volle lading.
De eenheid is voorzien van een hydraulische aansluiting verbonden aan de vrachtwagen voor het besturen van de machine en het verdelen (d.m.v. een schroef) van de asfalt op de weg.
Door een containerhaaksysteem kan de gemeente gemakkelijk wisselen van vrachtwagen en brengt dit een grote flexibiliteit.
Bovendien beschikt de machine over een aparte gasbrander en warm emulsie sproeier (kleefstof).

Met de aankoop van de grotere ATC 75S zal de gemeente tot 2 ritten per dag uitsparen en de respectievelijk tijd die er nodig is om een nieuwe asfalt lading af te halen aan de asfaltcentrale.

 

08-08-2014