Home Producten Recycle/Road Wisselstukken Service Verhuur Contact Vacatures Over ons Home
Powered By People
Meer dan 50 jaar kwaliteit en dienstverlening
Home > POWERSREEN STELT OP HILLHEAD DE POWERTRAK 750 SCALPEERZEEF VOOR

POWERSREEN STELT OP HILLHEAD DE POWERTRAK 750 SCALPEERZEEF VOOR

Volgende   Vorige

POWERSREEN STELT OP HILLHEAD DE POWERTRAK 750 SCALPEERZEEF VOOR
1 2


Powerscreen zal de nieuwe Powerscreen Powertrak 750 voorstellen op stand L10 op de Hillhead beurs in Buxton, Verenigd Koninkrijk van 24 tot 26 juni 2014.

De Powertrak 750 is een multifunctionele scalpeerzeef. Deze robuust gebouwde machine is geschikt voor zware zeeftoepassingen in o.a. steenpuin, bouw- en sloopafval, maar kan evenzeer ingezet worden voor fijne zeeftoepassingen zoals steenslag en teelaarde.

De zeef Powertrak 750 heeft als standaardmotor een Deutz D914, maar kan ook uitgerust worden met een brandstofefficiente Stage IV Final conform de Caterpillar C3.4 motor. Voorzien van een trilrooster met een breedte van 4,4 m is het eenvoudig om de machine met een graafmachine, een laadschop of een grijper te voeden. Dit in combinatie met zijn compacte en strakke ontwerp en de gemakkelijke verplaatsing, maakt de Powertrak 750 zeefmachine tot de ultieme keuze voor ondernemers, exploitanten in steengroeven en reclagebedrijven.

Breng een bezoekje aan stand L10 op de Hillhead beurs in Buxton, Engeland om first-hand informatie over de Powerscreen producten te ontvangen en het Powerscreen sales en customer support team alsook de vertegenwoordigers van de Powerscreen verdelers te ontmoeten van het Verenigd Koninkrijk en Ierland : The Blue Group, DUO, Powerscreen Midlands en Powerscreen Ireland.

Dhr. Kurt Longueville zal eveneens op de Hillhead beurs aanwezig op 24 & 25 juni 2014.

06-06-2014