Home Producten Recycle/Road Wisselstukken Service Verhuur Contact Vacatures Over ons Home
Powered By People
Meer dan 50 jaar kwaliteit en dienstverlening
Home > Nieuwe Betomix 1.5 A-R/Rim-M in dienst gesteld bij de firma Denayer

Nieuwe Betomix 1.5 A-R/Rim-M in dienst gesteld bij de firma Denayer

Volgende   Vorige

Nieuwe Betomix 1.5 A-R/Rim-M in dienst gesteld bij de firma Denayer
1 2


Er werd een nieuwe betoncentrale in dienst gesteld bij de Fa. Denayer in Halle.

De firma Denayer NV is een familiale, sympathieke onderneming, die in de loop der jaren de juiste keuzes wist te maken opdat zij vandaag een volledige waaier aan producten en diensten aan de bouwsector kunnen aanbieden en dit zowel voor de vakman als voor de doe-het-zelver.

Hun 100 % Liebherr betoncentrale van het type Betomix 1.5 A-R/Rim-M met schotelmenger, voorzien van een intensieve wervelpalet, werd met succes onder gunstige weersomstandigheden, ondanks de winterperiode, in februari 2014 in dienst gesteld.

De cement-, water- en hulpstoffenweger alsook de weegband voor de toeslagstoffen maken het mogelijk om een beton te produceren met een nauwgezette afweging.  De kwaliteit van het geleverde product is hierdoor constant en homogeen hetgeen door het cliënteel van de fa. Denayer ten zeerste wordt geapprecieerd.  De productie is volledig geautomatiseerd en geoptimaliseerd dankzij de Liebherr sturing MPS III.

Wij wensen deze nieuwe Liebherr betoncentrale een mooi leven in Belgie toe en wensen het ganse team van de Fa. Denayer veel succes toe met hun nieuwe aanwinst.

Met dank aan de familie Denayer voor het gestelde vertrouwen.

27-02-2014