Home Producten Recycle/Road Wisselstukken Service Verhuur Contact Vacatures Over ons Home
Powered By People
Meer dan 50 jaar kwaliteit en dienstverlening
Home > Over ons

Over ons

Al onze medewerkers, klanten, leveranciers en partners die ons gedurende de afgelopen 62 jaar hun volle vertrouwen hebben geschonken, willen wij bij deze van harte bedanken. Ook vandaag is het onze ambitie om deze samenwerking in de toekomst verder te zetten en de banden te verstevigen, niet enkel op het vlak van de aan te reiken oplossingen naar de klanten toe, maar vooral en niet in het minst, op menselijk en relationeel vlak zowel binnen als buiten onze onderneming.

Verder hopen wij dat onze website u snel en eenvoudig, alle noodzakelijke informatie zal verschaffen. 


Erik Van Audenrode                                                                 Danny Dedobbeleer

Gedelegeerd Bestuurder                                                        Gedelegeerd Bestuurder
                                                                      


De NV VAN DER SPEK werd opgericht op 27 april 1961. Op dat moment startte ons bedrijf met de distributie van torenkranen op de Belgische markt. Het kleine kantoor in hartje Brussel werd snel vervangen door een geschikte locatie in Overijse waar ook een atelier en stockageruimte te onzer beschikking waren.

Op 28 september 1976 werd in de Industriezone te Ternat, vlakbij de E40 snelweg en op slechts enkele minuten van de verkeerswisselaar van Groot-Bijgaarden een terrein aangekocht. Kantoren, magazijn en werkhuizen werden op 02 mei 1977 in gebruik genomen en het machinegamma werd uitgebreid met mobiele kranen, snelmontagekranen, betonmixers en betoncentrales.

In 1990 verhuisden wij naar ons huidig adres waar wij beschikken over terreinen van ongeveer 5 ha en waar onze moderne technische installaties en stockeerruimte werden ingepland.

Op dit ogenblik kunnen wij u een waaier aan machines aanbieden die voldoen aan alle mogelijke toepassingen in o.a. hoogbouw, burgerlijke bouw, recyclage, industriële- en haven overslag alsook wegenwerken. Een kwalitatieve, gediversifieerde en gespecialiseerde dienst naverkoop verstevigen onze positie.


Aanvraag algemene informatie

Naam
E-mail
Telefoon
>