Home Producten Recycle/Road Wisselstukken Service Verhuur Contact Vacatures Over ons Home
Powered By People
Meer dan 50 jaar kwaliteit en dienstverlening
Home > Liebherr snelmontagekranen

Liebherr snelmontagekranen

Liebherr 125K snelmontagekraan


Van der Spek is exclusief invoerder van Liebherr. Het familiebedrijf Liebherr is begonnen met het produceren van torenkranen. Inmiddels heeft Liebherr een breed pakket aan bouwmachines en componenten. Al vanaf begin jaren vijftig heeft Van der Spek de vertegenwoordiging voor Liebherr torenkranen. Van der Spek verzorgt de distributie van torenkranen in België en de rest van de wereld.
 
Van der Spek levert onder meer de volgende Liebherr snelmontagekranen:

K serie

Liebherr 53 K
Liebherr 65 K.1
Liebherr 81 K.1
Liebherr 125 K

KR serie

Liebherr 42 KR.1

Als exclusief invoerder van Liebherr levert Van der Spek ook originele kraanonderdelen voor Liebherr snelmontagekranen.  Wij zijn tevens één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. De vloot huurkranen bevat nagenoeg alle types snelmontagekranen uit het complete programma van Liebherr.

Ook in de verkoop en van gebruikte snelmontagekranen en kraanonderdelen is Van der Spek uw partner. 

Uw Liebherr snelmontagekraan is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaats in Ternat en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. Voor het monteren en demonteren van snelmontagekranen beschikken wij over drie vakkundige monteurs. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde snelmontagekraan. Heeft u de Liebherr snelmontagekraan in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.

Voor meer informatie over Liebherr snelmontagekranen en kraanonderdelen klik op onderstaande link:

 
Liebherr snelmontagekranen

Naam
E-mail
Telefoon
>