Home Producten Recycle/Road Wisselstukken Service Verhuur Contact Vacatures Over ons Home
Powered By People
Meer dan 50 jaar kwaliteit en dienstverlening
Home > Liebherr bouwkranen

Liebherr bouwkranen

Liebherr torenkraan

Van der Spek is exclusief invoerder van Liebherr. Het familiebedrijf Liebherr is begonnen met het produceren van torenkranen. Inmiddels heeft Liebherr een breed pakket aan bouwmachines en componenten. Al vanaf begin jaren vijftig heeft Van der Spek de vertegenwoordiging voor Liebherr torenkranen. Van der Spek verzorgt de distributie van torenkranen in Nederland en de rest van de wereld. Als exclusief importeur van Liebherr levert Van der Spek ook originele kraanonderdelen voor Liebherr torenkranen.

Van der Spek is naast invoerder van Liebherr torenkranen sinds begin jaren vijftig tevens één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. De vloot huurkranen bestaat uit nagenoeg alle types bovendraaiende torenkranen en onderdraaiende torenkranen uit het complete programma van Liebherr (ca. 500 jonge Liebherr torenkranen). Bij de onderdraaiers bestaat het assortiment uit stationaire en railrijdende opstellingen in de klasse 10 TM tot 120 TM. Bij de bovendraaiers hebben we zowel traditionele loopkatkranen/kattorenkranen, spitsloze kranen als topkranen in de klasse 30 TM tot 1000 TM.

In 2019 heeft Liebherr de kunsstof hijskabel ontwikkeld voor de torenkranen 240 EC-B 10 Fibre, 278 EC-B 12 Fibre en 370 EC-B 12 Fibre.
De kunststof hijskabel vervangt de traditionele stalen hijskabel op een torenkraan. De Fibre-kabel is vijfmaal lichter dan een stalen hijskabel, waardoor er aanzienlijke voordelen ontstaan voor montage en gebruik. Zo kan de nuttige capaciteit op het giekuiteinde van de kraan tot 20% worden verhoogd. Bovendien wordt de levensduur van de hijskabel verviervoudigd en behoeft deze kabel geen onderhoud.
 
Daarnaast heeft Van der Spek een breed assortiment kraanonderdelen die ook los verhuurd worden, evenals machinistenliften en camerasystemen. Wanneer u bij Van der Spek een torenkraan huurt of koopt, bent u ervan verzekerd dat de torenkraan bestaat uit originele Liebherr onderdelen.

Ook in de verkoop van gebruikte torenkranen en kraanonderdelen is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte torenkranen.

Uw Liebherr torenkraan is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaats in Ternat en onze uitgebreide technische buitendienst kan Van der Spek elke uitdaging aan. Voor het monteren en demonteren van torenkranen beschikken wij over negen vakkundige montageploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde torenkraan. Heeft u de Liebherr in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.

Van der Spek verzorgt ook regelmatig bijscholingscursussen voor Liebherr torenkraanmachinisten.

Voor meer informatie over Liebherr torenkranen en kraanonderdelen vul onderstaand formulier in:
  
Liebherr bouwkranen

Naam
E-mail
Telefoon
>